Predstavljamo vam veoma jednostavan i ukusan recept, koji je u potpunosti po programu hrono ishrane. Sprema se lako i brzo, i predstavlja odličan izbor za porodični ručak (može čak i za večeru).
Priprema:
- Svaki od fileta soma treba obložiti pečenicom (ili nekim drugim suhomesnatim proizvodom po izboru). Prethodno očišćenu šargarepu i mladi luk iseći na štapiće tako da se dobije 16 štapića šargarepe i 8 štapića mladog luka. Na svaki od fileta poređati podjednak broj štapića šargarepe i luka, preliti kašikom maslinovog ulja, dodati začine po ukusu (preporučujem i malo ruzmarina). Filete treba peći oko 35 minuta. Ovaj recept je izuzetno ukusan jer se priprema u foliji, pri cemu fileti upijaju sve sokove i začine. Može da se služi i sa limunom, po volji. Kao prilog možete poslužiti i pirinač, ili krompir (u definisanim količinama)
Prijatno i uživajte :) |
Нема коментара:
Постави коментар