2015/02/25

Hrono ishrana, vaš pravi izbor

Hrono nutricija predstavlja posebnu granu medicine koja se bavi dijetetikom i individualnim načinima ishrane, uzimajući u obzir cikluse lučenja enzima i hormona u telu.

Hrono ishrana polazi od činjenice da svaki čovek ima jedinstvene fizičke osobine, koje se neretko prenose genima, i na osnovu kojih se odvijaju sve fiziološke funkcije. U zavisnosti od fizičkih osobina, telo na različite načine koristi hranljive materije za dobijanje neopodne energije potrebne za dnevne aktivnosti.

Hrono ishrana, u skladu sa ritmom lučenja hormona i enzima, određuje koju hranu treba jesti u kom delu dana. Uzimanjem namirnica u pogrešno vreme, mi "teramo" naše žlezde da se aktiviraju kada im nije vreme. Posledice su poremećaj metabolizma koji vodi do gojaznosti, kako opšte tako i parcijalne (na pojedinim delovima tela)



Praćenjem programa hrono ishrane vaš metabolizam radi mnogo brže, navikava se na ritam ishrane, ali, i telo ima dovoljno vremena između obroka da svari unetu hranu. Procenat iskorišćenja hranljivih materija je maksimalan, dok se, zahvaljujući praćenju unosa namirnica u zavisnosti od dela dana, izbegava zadržavanje masti u organizmu.

Hrono ishrana je program sa kojim ne samo da ćete izhubiti suvišne kilograme, već ćete stanje vašeg tela podići na znatno viši nivo. Bićete zdraviji, ujutru ćete se lakše buditi a vaše samopouzdanje će biti na maksimumu.

Нема коментара:

Постави коментар