2015/02/07

Savršena zadnjica - Da, moguće je

Lepa guza mami uzdahe i komentare oba pola i jedan je od najboljih ženskih aduta. Zategnuta i čvrsta, podiže samopouzdanje svim damama.



Malo vremena i odgovarajuce vežbe su dovoljne za savršen izgled zadnjice. Oblikovati najveći mišić u telu i imati lepu pozadinu mozete ako se posvetite vezbanju i zdravoj ishrani.

U svakodnevnom životu ne postoji bolji trening za guzu od stepenica. Od danas hodajte stepenicama kada god vam se za to ukaze prilika i dovedite svoju zadnjicu u top formu za leto.Međutim, nemamo svi mogućnost da često hodamo po stepenicama. Međutim, i za to imamo rešenje. Postoje mnoge vežbe, pomoću kojih ćete za samo nekoliko minuta dnevno, brzo i lako dovesti vašu zadnjicu do savršenstva.

Ovu su neke od najdelotvornijih vezbi:

- Iskorak u stranu (ova vežba će izolovati mišiće na spoljnom delu bokova, zadnjice i unutrašnje strane butina)



-Mrtvo dizanje ( predstavlja jednu od najboljih vežbi za izgradnju mišića nogu i donjeg dela ledja.
Aktivira mišiće zadnje lože, kvadriceps i trapezoidne mišiće). Za ovu vežbu vam je potreban teg, ne prevelike težine. Možete i improvizovati (recimo, napunite flašu peskom ili slično).


-Čučnjevi ( dobri su za butine )


-Uspon uzbrdo ( jedan jeod najefikasnijih nacina za izgradnju lepe guze ali čitavog donjeg dela tela). Pešačenje uzbrdo predstavlja jedan od najboljih načina ne samo za zatezanje zadnjice, već i za sagorevanje velikog broja kalorija.

Savršenu zadnjicu možete imati lako, potrebno je samo malo upornosti i vežbe, koje u kombinaciji sa ishranom daju odlične rezultate. Uz naše savete ćete dočekali leto spremne, a vaša zadnjica će sigurno mamiti uzdahe oba pola. :) 



Нема коментара:

Постави коментар