2015/02/13

Najzdravija so svetu

Himalajska so ima savršenu kristalnu strukturu, i to je odvaja od svih ostalih soli. Iz takve strukture, naše telo može apsorbovati sve važne minerale i elemente. Ona je i najčistija, poseduje 84 minerala koja se nalaze u ljudskom telu. Dobija se iz podnožja Himalaja, ručno se pere, melje i suši na suncu kako bi se svi sastojci sačuvali u originalnom obliku.

Medicinski, primenjuje se pri lečenju reume, astme, različitih alergija i kožnih bolesti. Kada se inhalira pomaže kod ublažavanja simptoma upale grla, astme i bronhitisa.

Prepoznatljiva je po nijansama ružićaste boje koja garantuje sadržaj bogat raznim mineralima. Kada se zagreva jonizira vazduh i čini ga zdravijim i čistijim, pa se od nje prave svećnjaci i lampe. Takođe, otkriveno je da uklanja elektromagnetna zračenja pa se često drži u blizini televizora ili drugih kućnih elektronskih uređaja.

So sa Himalaja pomaže u regilisanju nivoa šećera u krvi, pruža zdrav pH odnos u ćelijama, omogućava regulisanje prirodnog ciklusa spavanja organizma.


Нема коментара:

Постави коментар