2015/02/11

Praktična drvena polica za uredan stan

Svima su nam potrebne praktične police, na koje možemo da složimo uredno sve sitnice. Dajemo vam ideju kako da sami napravite praktičnu policu za vaš stan, kuću ili vikendicu. Nabavite potreban materijal i krenite sa radom.


Od materijala vam je potrebna drvena šper ploča (malo veće debljine), drveni klinovi i daske (širine po želji, u zavisnosti od toga kolike želite da vam budu police). Sve što treba da uradite jeste da izbušite rupe u šper ploči(prećnik rupe treba da bude do 1mm manji od prečnika drvenog klina, kako bi stajao čvrsto). Rupe treba da budu izbušene simetrično kako bi mogli da slažete klinove i pravite police po vašem izboru. Ukoliko niste u stanju da to sami uradite, stolar će vam to uraditi bez problema. Šper ploču možete i da obojite ukoliko to želite. 

Ova polica je idealna kao kuhinjski detalj, u radionici, na kao čiviluk ili u vikendicama jer pruža osećaj prirodnosti. Pravi se brzo, lako i što je možda najbitnije veoma jeftino. Idealna je za stanove gde gazde stanova ne dozvoljavaju bušenje zidova. 

Ovo je jedna sjajna ideja kako da ispunite svoj dom, i kako da iskoristite slobodno vreme. Uživajte :) 

Нема коментара:

Постави коментар