2015/02/22

Šta određeni horoskopski znakovi ne žele za poklon?

Postoje određeni predmeti koje be treba poklanjati tipičnim predstavnicima zodijačkih znakova, osim ukoliko ne želite da ih razočarate, što, uvereni smo, nije istina. Svaki od horoskopskih znakova ima svoje karakterestike, pa tako i specifične želje.



Ovan: Ovnovina nikako nemojte da poklanjate komplikovane poklone koji zahtevaju strpljenje ili kombinovanje. Takve su na primer određene slagalice, društvene igre ali i debele knjige sa opširnim opisima a malo radnje. Oni vole konkretne, direktne stvari i razgovore. Takođe, jedna od stvari koja ih uopšte ne zanima su kućne potrepštine.

Bik: Bik je po malo lenj, tako da mu ne treba poklanjati stvari čija instalacija ili korišćenje zahteva veliki trud, napor ili neudobnost, odnosno sve što je skupo i komplikovano održavati i servisirati.

Blizanci: Blizanci su kreativni po prirodi, tako da im ne treba poklanjati predmete koji samo stoje beskorisno, koji se ne mogu upotrebiti za zabavu, komunikaciju ili posao. Takođe, stvari koje zahtevaju redovno i komplikovano održavanje nisu baš omiljene kod blizanaca.

Rak: Rakovi ne vole hladne i metalne predmete, nešto što je praktično i lišeno note. Takođe, ne treba im poklanjati knjigu čiji autor potiče iz njima neprijateljske zemlje, tako da sa rakovima morate biti veoma pažljivi.

Lav: Lavovi ne vole obične poklone, a naročito ne nakit od lažnih plemenitih metala. Takođe ne vole poklone od sintetike ili odeću sa lažnom ili anonimnom markom. Moglo bi se reći da su po malo razmaženi.

Devica: Devica je zatvorena, ne voli napadne odevne predmete i primetne modne detalje. Uopšte, devica ne voli ništa što je šareno i što je lako primetno, ona voli da bude neprimetna, uglađena. Bizarni pokloni i pokloni iznenađenja su takođe na crnoj listi, jer devica voli sigurnost, ne voli ništa što je nepredvidivo.

Vaga: Kod vage isto morate da budete oprezni, jer vage nikako ne vole kozmetiku ili odeću koja se u potpunosti ne uklapa u njihov stil. Takoše, stvari za kuću koje bojom i dizajnom odskaču od onoga što već imaju su nepoželjne.

Škorpija: Škorpije su samostalne, smatraju da su zrele, ozbiljne, tako da one nikako ne bole detinjaste poklone, koji sugerišu na nezrelost, recimo, trivijalne igre, odeću sa likovima iz crtaća ili uređaj koji podseća na igračku. One od malena teže ozbiljnim sadržajima.

Strelac: Strelci su lenji i razmaženi, oni vole gotove stvari, tako da im ne treba poklanjati stvari koje treba sastavljati ili slagati pre upotrebe. Ono što nikako ne smete poklanjati, jeste priručnik o bračnom životu, tako da devojke, oprezno kada kupujete poklon momcima.

Jarac: Jarac ne voli obavezu, tako da ne voli ni skupe poklone koji ga obavezuju na bilo šta (ili bar on smatra da ga obavezuju). Takođe, rokovnik mu nije potreban, jer sigurno ima već nekoliko. Takođe apstraktne slike, ili skulpture ili nešto ekstravagantno, jer jarac je praktičan.

Vodolija: Vodolij je maštovita, tako da ne voli banalne stvari koje ljudi obično poklanjaju, kao što su recimo kućne potrepštine za svakodnevnu upotrebu, poput tanjira, čaša ili pribora za jelo.

Ribe: Ribe su umetnici u duši, tako da ne vole stvari strogo simetričnih proporcija. Takođe, uređaje sa opsežnim uputstvima ili sa puno brojki ili strelica, kao što je recimo priručnik za programiranje.

Nadamo se da će vam ovi saveti pomoći da rešite jedan od najvećih problema, a to je šta kupiti za poklon. Na ovaj način ćete lakše odlučiti i sigurno nećete razočarati onoga kome želite nešto da poklonite.

Нема коментара:

Постави коментар